Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για το 3/3!

Με τον κόσμο του για το 3/3!
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 07:45

Με φόρα από το τεράστιο διπλό μέσα στη Βιτόρια επί της Μπασκόνια με 85-80 και με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο με στόχο το 3/3 στην Ευρωλίγκα. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS1.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στην ιταλική ομάδα, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο και να καταφέρουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ αναμένεται να πάρουν ώθηση από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ετοιμάζει πολύ θερμή ατμόσφαιρα στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όλοι έχουν πολύ καλή ψυχολογία, ωστόσο, θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και στο αποψινό αγώνα.

Διαβάστε επίσης

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να γεμίσουν το στάδιο και να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

Εδώ είναι Πειραιάς (pics, vids)

Εδώ είναι Πειραιάς (pics, vids)

Ολυμπιακός και Μιλάνο θα συναντηθούν στην Ευρωλίγκα για 17η φορά με τους «ερυθρόλευκους» να μετράνε 12 νίκες έναντι 4 των Ιταλών.

«Αδέρφια» (pic)

«Αδέρφια» (pic)

Το μήνυμα του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (day 3)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (day 3)

Η Μακάμπι έκανε σεφτέ στις νίκες καθώς επικράτησε της Μπούντουσνοστ εκτός έδρας, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Νταρουσάφακα.