Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μάικ Τζέιμς… τα μάζεψε (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς… τα μάζεψε (pic)
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 23:59

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι… Ο κόσμος του Ολυμπιακού και οι παίκτες δεν εκνευρίστηκαν γιατί πήρε το τελευταίο σουτ ο Μάικ Τζέιμς, αλλά για όλα αυτά που έκανε στη συνέχεια. Που κτυπιόνταν και που απευθύνονταν στην εξέδρα. Βγήκε μετά το τέλος του αγώνα, τόσο μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου όσο και βάζοντας σχετικό tweet, ανασκευάζοντας και λέγοντας μία δική του εκδοχή η οποία δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται καθόλου μα καθόλου στις αντιδράσεις του.

Είπε λοιπόν πως «δεν ξέρω τι έγινε με τον Μάντζαρη. Δεν απευθυνόμουν στον κόσμο, ούτε πανηγύρισα το καλάθι στο τέλος! Απλά φώναξα ότι μου έγινε φάουλ! Εγώ έτσι παίζω, θέλω να βάζω όλα τα σουτ, ανεξάρτητα αν ο χρόνος τελείωνε και έμπαινε ή δεν έμπαινε το καλάθι, δεν είχε σημασία».

Στο tweet που ανέβασε έγραψε τα ίδια…

«Εντάξει, έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του. Στην τελευταία φάση ένιωσα πως μου έγινε φάουλ και φώναξα γι' αυτό. Μετά κατάλαβα πως το παιχνίδι τελείωσε και δεν είχε σημασία. Είμαι ανταγωνιστικός και πάντα ανταγωνίζομαι, αλλά ποτέ δεν ήθελα να δείξω ότι είμαι ανώτερος από κανέναν».

Βγάλτε συμπεράσματα… Από τη μία κτυπιέται και απευθύνεται καθαρά στον κόσμο και μετά αραδιάζει ένα σωρό ψέματα και μιλάει για σεβασμό. Το σίγουρο είναι πως από την πλευρά του κόσμου του Ολυμπιακού δεν τον έχει.

Διαβάστε επίσης

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 3)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 3)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό να μην τα καταφέρνει, σε αντίθεση με τις Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε που έκαναν το 2/2 σε αυτά τα πρώτα διπλά παιχνίδια της διοργάνωσης.

«Να μάθουμε από τα λάθη μας»

«Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπογράμμισε ότι ακόμη υπάρχει δρόμος και πρέπει η ομάδα να κοιτάξει μπροστά και να συνεχίσει.