Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθοριστική η έλλειψη ενέργειας»

«Καθοριστική η έλλειψη ενέργειας»
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 00:35

Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρα ένα κλικ πιο κάτω σε επίπεδο ενέργειας, κάτι το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα των Πειραιωτών από την Αρμάνι Μιλάνο.

Αυτό ακριβώς τόνισε και στις δηλώσεις του ο Κεστούτις Κεμζούρας, με τον βοηθό του Ντέιβιντ Μπλατ, να στέκεται επίσης και στη διαφορά των δύο ομάδων στην ευστοχία των σουτ τους από την περιφέρεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η έλλειψη ενέργειας ήταν το κομμάτι το οποίο μας επηρέασε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να παίξει καλή άμυνα, δεν περιόρισε τα σουτ 3 πόντων της Αρμάνι, τα οποία τα πήρε και έβαλε. Επίσης, δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Δεν μου αρέσει η δικαιολογία της κούρασης, καθώς και η Αρμάνι είχε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.

Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις, όταν η αντίπαλός σου έχει αυτό το ποσοστό στα τρίποντα. Εμείς αντίστοιχα ήμασταν πολλοί άστοχοι στο συγκεκριμένο κομμάτι. Υπήρχε μία πολύ μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο στατιστικό, περίπου 30 πόντων, το οποίο δεν ήταν δυνατόν από ένα σημείο και μετά να καλυφθεί.

Η κακή άμυνα του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την καλή μέρα στην επίθεση της Αρμάνι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Επίσης, έπαιξε ρόλο η απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό. Προσφέρει πολλά με την παρουσία του και σίγουρα μας έλλειψε».

Διαβάστε επίσης

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 3)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 3)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό να μην τα καταφέρνει, σε αντίθεση με τις Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε που έκαναν το 2/2 σε αυτά τα πρώτα διπλά παιχνίδια της διοργάνωσης.