Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μου άρεσε η κυκλοφορία και το πως πασάραμε»

«Μου άρεσε η κυκλοφορία και το πως πασάραμε»
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 - 19:05
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος ο Ντέιβιντ Μπλατ, από την εμφάνιση της ομάδας του και κυρίως από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του έπαιξαν και πρόσφεραν. Ο κόουτς του Ολυμπιακού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ήφαιστο ανέφερε αρχικά πως «κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αν δεν το κάνεις εσύ. Προσεγγίσαμε το ματς καλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα αυτή την εμφάνιση. Το σημαντικότερο και αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο είναι ότι πήραν όλοι χρόνο και προσέφεραν, ώστε να είμαστε σωματικά έτοιμοι για το ματς της Πέμπτης».

Στη συνέχεια ο 59χρονος προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως «μου άρεσε η κυκλοφορία της μπάλας και το πως πασάραμε τις πάσες, χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ τα οποία αν έμπαιναν ίσως να φτάναμε και τους 100 πόντους στον αγώνα. Σίγουρα η άλλη ομάδα είναι ομάδα παραπάνω από 46 πόντους και αυτό δείχνει ότι παίξαμε καλή άμυνα. Έχουν ήδη μία νίκη και θα κάνουν σίγουρα πολλές περισσότερες».

Διαβάστε επίσης

Ξέσπασε στον Ήφαιστο και περιμένει Μακάμπι!

Ξέσπασε στον Ήφαιστο και περιμένει Μακάμπι!

Ο Ολυμπιακός έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο την… υποχρέωση με τον Ήφαιστο Λήμνου με 83-46 και τώρα θέλει να επανέλθει στις νίκες και στην Ευρωλίγκα, απέναντι στη Μακάμπι (Πέμπτη/ 22:00).