Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καυτός» κόντρα στην Μακάμπι ο Λεντέι! (vids)

«Καυτός» κόντρα στην Μακάμπι ο Λεντέι! (vids)
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 - 20:10
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ αγωνίζεται την Πέμπτη (25/10) ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το ματς θα είναι ιδιαίτερο για τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος έχει βρεθεί για αρκετά χρόνια στον πάγκο των Ισραηλινών. Ιδιαίτερο θα είναι, ωστόσο, και για τον Ζακ Λεντέι, ο οποίος την περυσινή σεζόν αντιμετώπισε αρκετές φορές τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού την περυσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να αποτελεί ένα από τα «θύματά» του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεντέι βρέθηκε αντιμέτωπος 3 φορές πέρυσι απέναντι στην Μακάμπι, μετρώντας 2 νίκες και 1 ήττα. Και στις 3 αυτές αναμετρήσεις ήταν εξαιρετικός, σημειώνοντας συνολικά 56 πόντους.

Αναλυτικότερα, σημείωσε 24 πόντους με 7/15 δίποντα, 1/2 τρίποντα 7/8 βολές κόντρα στον Ισραηλινών, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 81-79, σε έναν αγώνα μάλιστα όπου έκανε double double, αφού μάζεψε και 11 ριμπάουντ.

Σε νίκη οδήγησε την ομάδα του (94-91) σε ακόμη έναν αγώνα κόντρα στην Μακάμπι σκοράροντας 20 πόντους με 7/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/3 βολές, τελειώνοντας το ματς με 5 ριμπάουντ.

Τέλος, στην ήττα της ομάδας του με 74-72 από την Μακάμπι είχε σημειώσει 12 πόντους με 5/12 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 2/3 βολές, μαζεύοντας 4 ριμπάουντ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Λεντέι, λοιπόν, είναι «καυτός» απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα, κάτι το οποίο περιμένουμε να συμβεί και την προσεχή Πέμπτη, αυτή τη φορά, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε επίσης