Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αριθμοί του Άρης- Ολυμπιακός

Οι αριθμοί του Άρης- Ολυμπιακός
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 11:45

Με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη θα αγωνιστεί τη Δευτέρα (29/10) ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δύο «ερυθρόλευκοι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν την ευκαιρία να σημειώσουν ακόμη ένα ρεκόρ στην ιστορία της Α1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πρίντεζης χρειάζεται μόλις ένα ριμπάουντ, ώστε να τον γίνει ο 19ος ριμπάουντερ στην ιστορία της Α1, ξεπερνώντας τον Δήμο Ντικούδη που έχει 1.383.

Την ίδια ώρα, ένα ριμπάουντ, όμως αμυντικό, θέλει ο Κώστας Παπανικολάου, προκειμένου να φτάσει τα 600 στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

ΣΕΡΙ

49 συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος με τουλάχιστον δύο ασίστ μετράει ο Βασίλης Σπανούλης. Η τελευταία φορά που έπεσε κάτω από τις δύο, ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λαύριο Aegean Cargo της προπέρσινης σεζόν όταν έμεινε στη μία τελική πάσα.

Ο Κώστας Παπανικολάου βρήκε τον στόχο από το τρίποντο έστω και μία φορά, στα εννιά από τα 10 τελευταία παιχνίδια του στην Betshop Basket League.

ΠΡΩΤΙΕΣ

Την πρωτιά σε τρεις στατιστικές κατηγορίες του Πρωταθλήματος είχε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, χωρίς δηλαδή να υπολογίζουμε τα χθεσινά παιχνίδια. Των περισσότερων εύστοχων διπόντων (20), του υψηλότερου ποσοστού στα δίποντα (76,92%) και του υψηλότερου βαθμού στο ranking (78).

ΡΕΚΟΡ

Ένα μόνο ριμπάουντ θα είναι αρκετό για τον Γιώργο Πρίντεζη ώστε να τον καταστήσει τον 19ο ριμπάουντερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού μοιράζεται αυτή τη θέση με τον Δήμο Ντικούδη έχοντας από 1.383.

Ένα αμυντικό ριμπάουντ θα είναι αρκετό για τον Κώστα Παπανικολάου προκειμένου να φτάσει τα 600 στην κατηγορία

Διαβάστε επίσης

Με Πρίντεζη η mini-movie της Ευρωλίγκα (vid)

Με Πρίντεζη η mini-movie της Ευρωλίγκα (vid)

Η διοργανώτρια αρχή έφτιαξε ένα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις από την 4η αγωνιστική και από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει το εντυπωσιακό κάρφωμα του Πρίντεζη.