Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον κόσμο μας για ό,τι καλύτερο»!

«Με τον κόσμο μας για ό,τι καλύτερο»!
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 19:09

Ο Βασίλης Χρηστίδης έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ, λέγοντας πως όλοι ανυπομονούν γι αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά, ο Βασίλης Χρηστίδης αναφέρει στο blog του…

«Επιστρέψαμε από την Ουκρανία με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντνίπρο, για τη δεύτερη αγωνιστική του FIBA Europe Cup και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα που θα γίνει στο “Nick Galis Hall”. Περιμένουμε με ανυπομονησία ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας.

Ο αντίπαλος μας προέρχεται από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα και μια νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Έχει νέο προπονητή, τον Ντέιβιντ Μπλατ που διαθέτει τεράστια εμπειρία και προσπαθούν όλοι οι παίκτες να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του.

Εμείς από την πλευρά μας ανυπομονούμε να έρθει αυτή η αναμέτρηση. Με τη βοήθεια του τεχνικού επιτελείου προσπαθούμε όλες αυτές τις μέρες να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε απ' αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ένα γεμάτο Παλέ είναι σίγουρο ότι θα δώσει άλλο χρώμα και άλλη νότα στην ατμόσφαιρα του αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Για το 12ο σερί «διπλό»

Για το 12ο σερί «διπλό»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον Άρη για την 4η αγωνιστική της Basket League. Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ2.

Ευρώπη ο Θρύλος σου!

Ευρώπη ο Θρύλος σου!

Τρία ευρωπαϊκά ματς θα δώσει αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός σε τρία διαφορετικά αθλήματα.

Δύσκολα ο Κάιζερ με Ολυμπιακό

Δύσκολα ο Κάιζερ με Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, δεν προπονήθηκε την Κυριακή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγο πριν το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».