Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν σταματούν τα ρεκόρ για τον Σπανούλη

Δεν σταματούν τα ρεκόρ για τον Σπανούλη
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 21:23

Τα προσωπικά επιτεύγματα ξεπηδούν για τον Βασίλη Σπανούλη σχεδόν από κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Μέσα από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έγινε ο 12ος σκόρερ στην ιστορία του Πρωταθλήματος από καταβολής Α' Εθνικής, από την περίοδο 1962-63 δηλαδή. Ο Σπανούλης είχε 11 πόντους με τους οποίους έφτασε τους 5.363 στην κατηγορία για να προσπεράσει τον σπουδαίο Μάνθο Κατσούλη που αποχώρησε από την ενεργό δράση με 5.356 πόντους.

Κατά τα άλλα...

*Ο Γιώργος Πρίντεζης με τα 5 αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 1.000 στην καριέρα του στην Basket League. Έχει ο 16ος κατά σειρά που «σπάει» αυτό το «φράγμα».

*Ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού είχε συνολικά 6 ριμπάουντ με τα οποία έφτασε τα 1.389 στην κατηγορία για να προσπεράσει τον Δήμο Ντικούδη (1.383) και να γίνει ο 19ος ριμπάουντερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

*Με τα 3 αμυντικά ριμπάουντ, ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε τα 600.

*Με τη 1 ασίστ που είχε ο Βαγγέλης Μάντζαρης έφτασε στην 22η θέση της σχετικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Τζον Κόρφα στις 648.

*Μένοντας στους 24 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός «φλέρταρε» με τη χειρότερη επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος αφού 24 είχε ο Ήφαιστος απέναντι του, στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

MVP Πρίντεζης και Λεντέι!

MVP Πρίντεζης και Λεντέι!

Πολυτιμότεροι του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη οι δύο μπασκετμπολίστες, προσφέροντας τα μέγιστα στη νίκη.