Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχαμε στο μυαλό μας ότι τελείωσε το ματς»

«Είχαμε στο μυαλό μας ότι τελείωσε το ματς»
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 21:29

Στην χαλάρωση που επήλθε στην ομάδα μετά το +18, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης με δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο». Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά: «Η αλήθεια είναι ότι χαλαρώσαμε ενώ δεν έπρεπε. Ίσως να είχαμε στο μυαλό μας περισσότερο τη σκέψη ότι είχαμε τελειώσει το παιχνίδι αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ο Άρης είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα μ’ έναν πολύ σοβαρό προπονητή. Παίξανε, βάλανε αρκετά μεγάλα σουτ, βρήκαν ρυθμό σε αντίθεση με μας που δεν βάλαμε αυτά τα σουτ κι έτσι δεν ήθελε και πολύ για να γυρίσει το παιχνίδι».

Για τα 1.500 άτομα που βρέθηκαν στο «Αλεξάνδρειο», ο Πρίντεζης είπε: «Ο Άρης παίρνει δύναμη από τον κόσμο του, έχει δυνατή έδρα, περιμέναμε να γεμίσει και το ότι αυτό δεν έγινε ήταν ένα συν για μας».

Για την ΤΣΣΚΑ που ακολουθεί, υποστήριξε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς η ΤΣΣΚΑ για μια ακόμη χρονιά είναι το φαβορί για να κερδίσει την Ευρωλίγκα. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται γιατί η βελτίωση που χρειαζόμαστε σαν ομάδα είναι ακόμη πολύ μεγάλη. Προσπαθούμε να βάλουμε περισσότερη ενέργεια, ταχύτητα και πόντους στον αιφνιδιασμό, αλλά χρειαζόμαστε πολλά πράγματα για να φθάσουμε μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης

MVP Πρίντεζης και Λεντέι!

MVP Πρίντεζης και Λεντέι!

Πολυτιμότεροι του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη οι δύο μπασκετμπολίστες, προσφέροντας τα μέγιστα στη νίκη.