Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ματς έχει διάρκεια 40 λεπτά...

Το ματς έχει διάρκεια 40 λεπτά...
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - 09:53

Νίκη στη Θεσσαλονίκη και «τέσσερα στα τέσσερα» στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η μια ανάγνωση του ματς με τον Άρη. Η άλλη... Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τη ζωή τους δύσκολη με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Όταν προηγείσαι με 16 πόντους διαφορά μετά από 20 λεπτά στο ματς, τι πρέπει να κάνεις; Να μπεις το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο για να μην αφήσεις κανένα περιθώριο στον αντίπαλο! Να καταλάβει ότι δεν έχει καμμιά ελπίδα να επιστρέψει στο ματς. Να αντιληφθεί πώς όλα έχουν τελειώσει!

Αυτό, όμως, δεν το έκανε ο Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο. Ήταν χαλαρός στο δεύτερο ημίχρονο και παραλίγο να την πατήσει. Σε ένα ματς που όποιος είδε μόνο τα πρώτα 20 λεπτά, ως το ημίχρονο, θα ήταν σίγουρος πώς ο νικητής είχε βγει και μάλιστα, η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» θα ήταν μια πολύ εύκολη υπόθεση.

Η ομάδα του Μπλατ είναι νέα ομάδα, χρειάζεται ακόμα χρόνο, αλλά θα πρέπει να αποφύγει αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των παικτών της. Πρέπει να μην έχει «κενά» διαστήματα μέσα στα ματς, γιατί θα τα «πληρώσει» στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Στις 4/11 με τον Κολοσσό

Στις 4/11 με τον Κολοσσό

Ορίστηκε από την ομοσπονδία το ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Το τζάμπολ στις 16:00.

MVP Πρίντεζης και Λεντέι!

MVP Πρίντεζης και Λεντέι!

Πολυτιμότεροι του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη οι δύο μπασκετμπολίστες, προσφέροντας τα μέγιστα στη νίκη.