Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημασία έχει πώς τελειώνεις την σεζόν...»

«Σημασία έχει πώς τελειώνεις την σεζόν...»
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - 15:56

Με τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του πορεύεται πλέον ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανό-Ισραηλινός τεχνικός ήταν αυτός που εγκαινίασε τις συνεντεύξεις που θα κάνει ο Τζο Αρλάουκας στη νέα εκπομπή της Ευρωλίγκας, «The Crossover with Joe Arlauckas». Όπου ανέλυσε πολλά και διάφορα.

Με τον κόουτς του Θρύλου να μιλά για την νέα σεζόν και το πλάνο που έχει για τον Ολυμπιακό, αναφέροντας: «Είχαμε μία καλή προετοιμασία, αν εξαιρέσεις τις δύο εβδομάδες που περάσαμε χωρίς τους οκτώ διεθνείς μας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να χτίσουμε την ομάδα, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Θα μας πάρει χρόνο. Έχουμε καινούριους παίκτες και μία μίξη με βετεράνους και νεαρούς. Θα χρειαστεί χρόνος για να δουλέψουμε και να βγάλουμε το καλύτερο από όλους.

Είμαι ευλογημένος που έχουμε την εμπειρία, τον χαρακτήρα και την ποιότητα παικτών όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου. Αυτοί οι παίκτες έχουν ζήσει πολλά, έχουν το DNA του πρωταθλητή. Επίσης είχαμε την τύχη να φέρουμε το καλοκαίρι κάποιους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Δεν προσπαθώ να υποτιμήσω τις δυνατότητές μας, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν είχαμε καλό πρόγραμμα. Θα δεχτούμε κάποια χτυπήματα αλλά σημασία έχει πώς τελειώνεις την σεζόν, όχι πώς την αρχίζεις».

Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Σπανούλη για τον οποίο δέχθηκε ερώτηση, όπως και για άλλους παίκτες που έχει συνεργαστεί, ο κόουτς Μπλατ, τόνισε: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Στρέλνιεκς στη Ρωσία

Χωρίς Στρέλνιεκς στη Ρωσία

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα «πετάξει» το πρωί της Τετάρτης (31/10) για την Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (01/11) την ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα.

«Πετάει» για Μόσχα

«Πετάει» για Μόσχα

Το πρωί της Τετάρτης (09:05) αναχωρούν οι «ερυθρόλευκοι» για τη ρωσική πρωτεύουσα.