Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να είμαστε πολύ σκληροί και να τους περιορίσουμε»

«Να είμαστε πολύ σκληροί και να τους περιορίσουμε»
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 09:53

Η άμυνα θα κρίνει πολλά και θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τη νίκη στη Μόσχα. Αυτό υπογράμμισε ο Σάσα Βεζένκοφ κατά την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων». Με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να επισημαίνει: «Είναι μια δύσκολη έδρα. Η ΤΣΣΚΑ είναι αν όχι η καλύτερη, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί είναι μια ομάδα που ζει από τα λάθη του αντιπάλου. Οπότε εμείς θα πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, για να μην έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό στην άμυνα».

Συνέχισε, εξηγώντας: «Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί και πρέπει να τους περιορίσουμε. Έχουμε δει πως η ΤΣΣΚΑ βάζει με ευκολία πάνω από 90 πόντους σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό. Να κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής μας και να βρούμε έναν τρόπο να σταματήσουμε τον επιθετικό πλουραλισμό που έχουν σε κάθε παιχνίδι».

Όσον αφορά στο ερώτημα εάν νιώθει πως υπάρχει πρόοδος στην ομάδα, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού εξήγησε: «Καθημερινά κάνουμε βήματα προόδου και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Μαθαίνουμε από τα άσχημα διαστήματά μας, από τους αγώνες που δεν παίζουμε καλά και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει. Αυτός είναι ο στόχος μας και ελπίζω να το δείξουμε κα στην Μόσχα».

Διαβάστε επίσης