Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι αυτό Μπλατ και Βεζένκοφ μίλησαν για «λάθη»!

Γι αυτό Μπλατ και Βεζένκοφ μίλησαν για «λάθη»!
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 17:20
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ντέιβιντ Μπλατ και Σάσα Βεζένκοφ, πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Μόσχα στάθηκαν αμφότεροι στους πόντους από τα λάθη των αντιπάλων, με τα οποία «τρέφεται», μεταξύ άλλων, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το scouting report των «ερυθρόλευκων» έδωσε μεγάλη έμφαση σε αυτό το κομμάτι και όχι αδίκως, καθώς αν το δούμε πιο αναλυτικά, σε συνδυασμό πάντα και με τα λάθη που κάνει ο Ολυμπιακός, θα καταλάβουμε πως ενδεχομένως τα «λάθη» θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι.

Η ΤΣΣΚΑ λοιπόν, σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, σκοράρει κατά μέσο όρο 16 πόντους από λάθη αντιπάλων της. Έχει πάρει…

* 14 από τη Μακάμπι

* 9 από την Νταρουσάφακα

* 22 με Γκραν Κανάρια

* 19 με Μπαρτσελόνα

Την ίδια ώρα, που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση (μαζί με τη Γκραν Κανάρια και έχοντας από πάνω τις Μακάμπι και Ζαλγκίρις) της λίστας με τα λάθη (13,75) στην Ευρωλίγκα και δίνει… παραπάνω πόντους από λάθη του, απ΄ όσους παίρνει η ΤΣΣΚΑ κατά μέσο όρο. Δηλαδή… 19.

Έχει δώσει…

* 20 πόντους στη Μπασκόνια από λάθη του

* 25 στην Αρμάνι Μιλάνο

* 13 στην Κίμκι

* 18 στη Μακάμπι

Η ΤΣΣΚΑ βάζει 16 πόντους από λάθη αντιπάλων και ο Ολυμπιακός δίνει 19 πόντους στους αντιπάλους του από λάθη δικά του.

Όπως κατανοεί λοιπόν κανείς, θέλει μεγάλη προσοχή, πόσο μάλλον απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει λύσεις και πλουραλισμό ούτως ή άλλως για να κάνει τη ζημιά.

Διαβάστε επίσης

Οι διαιτητές του Κυπέλλου

Οι διαιτητές του Κυπέλλου

Σώμος, Τσαρούχα και Ανδρικόπουλος θα σφυρίξουν τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου (Κυριακή 4/11) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.