Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί μόνο η καλή εμφάνιση»

«Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί μόνο η καλή εμφάνιση»
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 21:30

Για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία, για την πέμπτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης στη Nova.

Αρχικά, ο υπαρχηγός του Θρύλου είπε: «Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, είναι πολύ δύσκολο να περιορίσεις την ΤΣΣΚΑ. Όλα αυτά τα ματς κρίνονται σε μία λεπτομέρεια. Χάσαμε τρία συνεχόμενα ριμπάουντ και αυτή ήταν καταλυτική στιγμή. Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε και να φτιάχνουμε χαρακτήρα, γιατί είμαστε νέα ομάδα. Άμα θες να προχωρήσεις, πρέπει να μάθεις να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια. Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ΤΣΣΚΑ έτρεξε, αλλά καταφέραμε να επανέλθουμε.

Δεν μας αρκεί που παίξαμε καλά. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Όλοι αποκτούν εμπειρίες από όλα αυτά. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ως ομάδα. Σε γενικές γραμμές μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά δεν φτάνει. Στον Ολυμπιακό επιβάλλεται να κερδίζεις, δεν αρκεί μόνο η καλή εμφάνιση».

Στη συνέχεια, ο «Πριντ» υπογράμμισε: «Είναι ένας μαραθώνιος και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίζεις αυτά τα ντέρμπι (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό). Εγώ θέλω να μείνω στο ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και νομίζω πως αυτή είναι η πιο δύσκολο Ευρωλίγκα ever. Θέλει προσπάθεια. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν το λέω ως δικαιολογία, αλλά πρέπει να δουλεύουμε ατομικά και ομαδικά».

Τέλος, ο διεθνής φόργουορντ είπε: «Θα υπάρξουν και μέρες δεν μπορείς μόνο να τρέξεις και να βγάλεις ενέργεια. Απέναντι σε ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ, είναι δύσκολο να βρεις εύκολα καλάθια. Θα χρειαστεί σε κλειστά ματς να βρίσκουμε σωστές αποφάσεις, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην άμυνα».

Διαβάστε επίσης

Όχι ρε μάγκες…

Όχι ρε μάγκες…

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στα σημεία από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με 69-65- Ένα παιχνίδι στο οποίο έδειχνε πιο αποφασισμένος και ικανός από ποτέ για το «διπλό», αλλά έκανε λάθη- Στο 3-2 στην Ευρωλίγκα πλέον.