Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα 4 εκτός και οι «αδύναμες»!

Τα 4 εκτός και οι «αδύναμες»!
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 21:23

Πλάκα-πλάκα, ο Ολυμπιακός μόλις τις πρώτες έξι αγωνιστικές της Ευρωλίγκας θα έχει βγάλει 4 δύσκολες έδρες. Έχει ήδη ξεμπερδέψει από τη Μόσχα, καθώς έπαιξε με Κίμκι και ΤΣΣΚΑ (μία νίκη-μία ήττα ο απολογισμός), έχει περάσει με επιτυχία από τη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια και ετοιμάζεται να βγάλει (με επιτυχία προσδοκά) και το ΟΑΚΑ, μόλις ενάμιση μήνα από την έναρξη της σεζόν. Δεν είναι και λίγο πράγμα…

Θα έχει βγει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι ενός δύσκολου προγράμματος- γιατί μην ξεχνάτε συνεχίζει με Φενέρ στο ΣΕΦ- ενώ γενικότερα δεν έχει παίξει ακόμα με κάποια από τις θεωρητικά «αδύναμες» ομάδες, όπως είναι η Γκραν Κανάρια, Νταρουσάφακα ή Μπούντουσνοστ. Δεν είναι το ίδιο να έχεις ξεμπερδέψει π.χ. ΤΣΣΚΑ και Μπασκόνια και το ίδιο με Νταρουσάφακα και Μπούντουσνοστ.

Για παράδειγμα η ΤΣΣΚΑ είναι μεν αήττητη με 5-0 έχοντας παίξει ήδη με Νταρουσάφακα και Γκραν Κανάρια, ενώ και η επίσης αήττητη Ρεάλ, έχει αγωνιστεί ήδη με Νταρουσάφακα και Μπούντουσνοστ.

Διαβάστε επίσης

Ακάθεκτοι οι Έφηβοι!

Ακάθεκτοι οι Έφηβοι!

Η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη έκανε το «7 στα 7» στο πρωτάθλημα, νικώντας και τον Ίκαρο Καλλιθέας. Νίκη και για το Παιδικό.