Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει τον τρόπο του...

Έχει τον τρόπο του...
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 - 10:10

Δύο ματς στη Μόσχα κι ένα στη Βιτόρια. Δύο νίκες για τον Ολυμπιακό, με Κίμκι και Μπασκόνια, μια ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Αλλά εάν δούμε την εικόνα των «ερυθρολεύκων» και στις τρεις αναμετρήσεις, το σίγουρο είναι ένα.

Η φετινή ομάδα έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπα μακριά από το ΣΕΦ. Βέβαια, η αλήθεια είναι πώς κάθε ματς είναι διαφορετικό. Πόσω δε μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με ένα ντέρμπι «αιωνίων». Αλλά η συνολικά εικόνα που έχει δείξει η ομάδα του Μπλατ είναι πολύ καλή.

Μην ξεχνάμε πώς ο Ολυμπιακός μετρά δύο νίκες την τελευταία διετία στο ΟΑΚΑ, από τη στιγμή που άλλαξε η μορφή της Ευρωλίγκας. Και είναι σίγουρο πώς ο Αμερικανό-Ισραηλινός τεχνικός θα έχει προετοιμάσει όπως πρέπει την ομάδα του για να παίξει το μπάσκετ της, να «χτυπήσει» στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και να επιδιώξει να κάνει το «τρία στα τρία» εκεί, από το 2016 και μετά στην Ευρώπη...

Διαβάστε επίσης

Θρύλε κάντο ξανά!

Θρύλε κάντο ξανά!

Αντίστροφα για το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι πανέτοιμοι να πάρουν ακόμη μία νίκη κόντρα στον ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα. Live στο gavros.gr στις 21:00/NS2.

Τι πρέπει να κάνει  ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

Ο Καλάθης είναι το Νο.1 ζητούμενο ενώ απαγορεύεται να αφήσει τον Παναθηναϊκό να τρέξει- Πόσους πόντους δίνουν οι «πράσινοι» από λάθη- Ο ρόλος που θα παίξει ο Μιλουτίνοφ!