Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προσοχή όλων στη Φενέρμπαχτσε

Η προσοχή όλων στη Φενέρμπαχτσε
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 10:15

Το ματς με το Λαύριο ήταν, όπως αποδείχθηκε, μια καλή προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα έκανε ένα καλό ματς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα και κοιτάει μπροστά. Στα δύο δύσκολα ματς που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εβδομάδας. Την Πέμπτη με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και την Κυριακή ξανά με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Δύο σημαντικές αναμετρήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν στρέψει στο ματς με την ομάδα του Ομπράντοβιτς την προσοχή τους. Μετά τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες στην Ευρώπη από την ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό, γυρίζουν στο ΣΕΦ και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Όπως εξήγησε και ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το ματς της περασμένης Παρασκευής, πριν πάει ξανά η ομάδα του στο ΟΑΚΑ (18/11), υπάρχουν άλλα ματς. Πρώτα ήταν το Λαύριο και μετά η Φενέρμπαχτσε. Το πρώτο ματς πέρασε και τώρα όλοι σκέφτονται αυτό με την τουρκική ομάδα. Με το ερωτηματικό να παραμένει η συμμετοχή ή όχι του Στρέλνιεκς.

Διαβάστε επίσης

Αναμένοντας τον Στρέλνιεκς

Αναμένοντας τον Στρέλνιεκς

Ο Λετονός γκαρντ έκανε ατομική προπόνηση πριν το ματς με το Λαύριο και κάνει αγώνα... δρόμου για τη Φενέρμπαχτσε.

Νέο ρεκόρ από τον Μάντζαρη!

Νέο ρεκόρ από τον Μάντζαρη!

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού έφτασε στην 22η θέση των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος.