Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατομικές στο ΣΕΦ παρά το ρεπό!

Ατομικές στο ΣΕΦ παρά το ρεπό!
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 20:10
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός, όπως ήταν αναμενόμενο, ξέσπασε στο Λαύριο, ωστόσο ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Την Πέμπτη (15/11) περιμένει τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ενώ την Κυριακή θα πάει και πάλι στο ΟΑΚΑ για ματς με τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Α1.

Το παιχνίδι με την ομάδα του Κώστα Σλούκα και του Έρικ Γκριν πλέον, κρίνεται «must win», αφενός για να μην πάει ο Ολυμπιακός στο 3-4 στην βαθμολογία στην Ευρωλίγκα, αφετέρου για να μην ηττηθεί και δεύτερη φορά στο «σπίτι» του, μετά από την Αρμάνι Μιλάνο.

Στον Πειραιά, θα συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε από την Τρίτη (13/11) καθώς τη Δευτέρα, ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Αρκετοί βέβαια ήταν αυτοί που πήγαν στο ΣΕΦ και έβγαλαν τα ατομικά τους προγράμματα, μέσα στους οποίους φυσικά και ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός ευελπιστεί την Τρίτη να βγάλει όλο το κομμάτι του «5-5» (σωματικής επαφής) της προπόνησης και να έχει «γεμάτες» προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τη Φενέρ. Πήγε στο ΣΕΦ τη Δευτέρα και έβγαλε το ατομικό του πρόγραμμα- όπως έπραξε και πριν το ματς με το Λαύριο- και από την Τρίτη, που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τη Φενέρ, θα είναι σε θέση να βγάλουν πιο ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με την παρουσία του.

Διαβάστε επίσης

MVP της αγωνιστικής ο Μιλουτίνοφ (pic)

MVP της αγωνιστικής ο Μιλουτίνοφ (pic)

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για την 5η αγωνιστική της basket league ενώ παραμένει πρώτος συνολικά στο πρωτάθλημα στην αξιολόγηση.