Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 00:49

Την Φενέρμπαχτσε υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (15/11) στις 21:00 στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τόσο ο προπονητής των Τούρκων, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και ο Λουίτζι Ντατόμε μίλησαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισαν μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, ενώ έχει αλλάξει και το προπονητικό της επιτελείο. Πλέον, έχουν τον Ντέιβιντ Μπλατ και είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός είναι μία ποιοτική ομάδα. Από την άλλη, είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα τους. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι να παίξουμε καλά και για 40 λεπτά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Από την πλευρά του ο Ντατόμε ανέφερε:

«Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Μπορεί να άλλαξαν τον προπονητή και ορισμένους παίκτες τους, αλλά ο χαρακτήρας της ομάδας παραμένει ίδιος. Είναι μία ομάδα που παλεύει πολύ καλά στο παρκέ και παίζει πολύ δυναμικά στην άμυνα. Φυσικά, έχουν την ικανότητα και την εμπειρία να παρουσιάζονται επικίνδυνοι σε κάθε κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:00 την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Live στο gavros.gr/NS2.

«Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό» (vid)

«Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό» (vid)

Focus στον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έκανε η Ευρωλίγκα, με τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους στόχους του με την ομάδα, στην πρώτη του εμφάνιση στην διοργάνωση.