Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ίσως το παράκανα με την αντίδρασή μου, σέβομαι τον κόσμο του Ολυμπιακού»

«Ίσως το παράκανα με την αντίδρασή μου, σέβομαι τον κόσμο του Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 00:29
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε ξανά στο ΣΕΦ, καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και μάλιστα παραδέχθηκε για τους λόγους που καταλαβαίνουν όλοι, πόσο δύσκολο είναι να παίζει γι αυτόν σε αυτό το γήπεδο. Στο καθοριστικό του τρίποντο (69-70) πανηγύρισε βγάζοντας τη γλώσσα και με γροθιά με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει αντιδράσεις από την εξέδρα εναντίον του. Ο Κώστας Σλούκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε σε όλα αυτά…

«Σίγουρα με την αντίδρασή μου ίσως να το παράκανα λίγο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν σέβομαι τον κόσμο του Ολυμπιακού, τα χρόνια που πέρασα εδώ γιατί έκανα μεγάλες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό και εκτός απ' αυτό, αυτό που θα πρέπει να μην ξεχνάει ο κόσμος και γενικότερα όλοι είναι ότι για 40 λεπτά δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση και με τον Ολυμπιακό είμαι αντίπαλος μέσα στο γήπεδο.

Μου βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί γνώριζα ότι ήταν ένα μεγάλο σουτ γιατί χάριζα τη νίκη, από εκεί και πέρα ξέρετε τη συνέχεια. Γενικά όποτε έρχομαι εδώ είναι δύσκολα για εμένα, το καταλαβαίνετε και εσείς και ο κόσμος, σήμερα όμως πραγματικά χαιρόμαστε γιατί είναι μία μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια με μεγάλες επιτυχίες».

Στη συνέχεια ερωτηθείς ξανά για τον πανηγυρισμό του ανέφερε… «Ο κόσμος μπορεί να κρίνει, να χειροκροτεί, να με αποδοκιμάζει ή να με επιδοκιμάζει, εμένα δεν με επηρεάζει αυτό, εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Για 40 λεπτά μέσα στο γήπεδο είμαι αντίπαλος με τους πρώην συμπαίκτες μου και παίζω για να κερδίζω, κανείς δεν παίζει για να χάσει. Το ότι σκόραρα εγώ ένα μεγάλο τρίποντο το οποίο έκρινε και το παιχνίδι στην ουσία, ήταν ένα ξέσπασμα γιατί γνώριζα ότι σε εκείνο το σημείο ήταν σημαντικό. Δεν έχω να πω κάτι για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ίσα-ίσα με σέβονται τους σέβομαι και εγώ, σέβομαι την ομάδα από εκεί και πέρα συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης