Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 09:39

Ήττα για τον Ολυμπιακό στο ματς με την Φενέρμπαχτσε. Ήταν μια... ψυχρολουσία για τους «ερυθρόλευκους». Σε ένα ματς που έγιναν πολλά και... διάφορα σε καίρια σημεία. Όπως το φάουλ που χρεώθηκε ο Γκος στον Σλούκα, όπου ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου δεν έχει κάνει καν φάουλ, αλλά ο παίκτης της τουρκικής ομάδας εκτέλεσε τρεις βολές.

Το θέμα είναι πώς αυτό το ματς πέρασε. Ναι μεν θα απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν υπάρχει χρόνος να μείνουν όλοι στον Ολυμπιακό σε αυτό το ματς από τη στιγμή που την Κυριακή ακολουθεί το επόμενο. Εξίσου δύσκολο και σημαντικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι πώς ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του έχουν μια μεγάλη ευκαιρία. Πρέπει να βγάλουν αντίδραση.

Είδαμε πολλές «ομορφιές» την Πέμπτη που οδήγησαν στην 3η σερί ήττα στην Ευρωλίγκα. Αλλά το θέμα είναι πώς μια ομάδα πρέπει να κοιτά πάντα μπροστά. Κι αυτό οφείλουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή στις 18:00, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους. Εξάλλου το timing είναι ιδανικό. Πρέπει να κάνουν αυτή τη νίκη για να συνεχίσουν το σερί τους στο πρωτάθλημα. Και παράλληλα, εάν τα καταφέρουν, θα έχουν αποκτήσει τεράστιο αβαντάζ για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Αλλά για να βγάλουν αντίδραση. Είναι αναγκαίο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Στήριξη στην ομάδα

Στήριξη στην ομάδα

Έχει πολλά δύσκολα ματς στην αρχή της σεζόν στην Ευρωλίγκα, ενώ το «βαρύ» πρόγραμμα συνεχίζεται...

«Καλή τύχη brate»

«Καλή τύχη brate»

Τι είπε ο Κώστας Σλούκας στον Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ.