Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη στην ομάδα

Στήριξη στην ομάδα
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 10:40

Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό έχει αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα. Στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, εάν βάλουμε και το επόμενο ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν δώσει πέντε εκτός έδρας. Κι αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο για μια νέα ομάδα. Η οποία ακόμα έχει τα θέματά της, μια ομάδα που ακόμα ψάχνει να βρει την «ταυτότητά» της, με τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο.

Με τον χρόνο να μην είναι «σύμμαχος», ενώ δεν έχουν βγει και ορισμένα πράγματα από αυτά που περίμενε ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός! Το θέμα είναι πώς τώρα πρέπει να δείξει ο κόσμος πίστη και στήριξη στην ομάδα. Τώρα είναι αναγκαίο περισσότερο από πριν! Με δεδομένο ότι ακολουθούν η αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο, την Τρίτη το βράδυ (21:30) και μετά εκείνη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ΣΕΦ την Πέμπτη (20:45). Δύο ακόμα πολύ δύσκολα ματς.

Αυτό που χρειάζονται τώρα οι «ερυθρόλευκοι» είναι να γυρίσουν το... διακόπτη και να αλλάξουν το κλίμα. Πρέπει να κάνουν μια μεγάλη νίκη που θα βοηθήσει την ομάδα να «πατήσει» καλύτερα στο παρκέ. Κι αν γίνει αυτό, η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Απλά τώρα είναι που δεν πρέπει να αρχίσουν τα αναθέματα! Τώρα είναι που πρέπει να στηριχθεί η ομάδα περισσότερο! Όταν ξεκινά η ισοπέδωση, αν και είμαστε ακόμα στον Νοέμβριο, σε μια σεζόν που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω κουβέντες...

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια με τη Ρεάλ

Τα εισιτήρια με τη Ρεάλ

Ξεκίνησε η διάθεσή τους μέσω ίντερνετ, στα εκδοτήρια του ΣΕΦ από το πρωί (10:00) της Τετάρτης (21/11).

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ

Πολλά και... διάφορα έγιναν την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ, αλλά μπροστά υπάρχει το νέο, εκτός έδρας, ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Καλή τύχη brate»

«Καλή τύχη brate»

Τι είπε ο Κώστας Σλούκας στον Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ.