Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μαχητικό πνεύμα του Παπανικολάου!

Το μαχητικό πνεύμα του Παπανικολάου!
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 11:37
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τρομερή εμφάνιση από τον Κώστα Παπανικολάου. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Φενέρμπαχτσε. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε κατάθεση ψυχής από τη στιγμή που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Είχε πρόβλημα, αλλά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Δεν θα σταθούμε μόνο στους 18 πόντους που πέτυχε στο δεύτερο 20λεπτο του ματς με την τουρκική ομάδα, ενώ στο πρώτο δεν είχε σκοράρει καν. Αλλά στην αυταπάρνηση που έδειξε στο διάστημα αυτό.

Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε και σε άμυνα και σε επίθεση. Στο ένα μέρος του παρκέ έπαιξε πολλές καλές άμυνες. Στο άλλο πέτυχε σημαντικούς πόντους, ενώ ήταν εκείνος που με τρίποντο μείωσε στο 72-73 κι έδωσε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη στο τέλος, άλλο εάν τελικά ο Γκος αστόχησε, ενώ είχαμε δει πολλές «ομορφιές» νωρίτερα από τους διαιτητές στο ΣΕΦ.

Το θέμα είναι πώς ο «Παπ» έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Και πρέπει να αποτελέσει και παράδειγμα για τους συμπαίκτες του, διότι όσα έκανε ήταν ουσιαστικά κατάθεση ψυχής!

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια με τη Ρεάλ

Τα εισιτήρια με τη Ρεάλ

Ξεκίνησε η διάθεσή τους μέσω ίντερνετ, στα εκδοτήρια του ΣΕΦ από το πρωί (10:00) της Τετάρτης (21/11).

Και τώρα Παναθηναϊκός

Και τώρα Παναθηναϊκός

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

Στήριξη στην ομάδα

Στήριξη στην ομάδα

Έχει πολλά δύσκολα ματς στην αρχή της σεζόν στην Ευρωλίγκα, ενώ το «βαρύ» πρόγραμμα συνεχίζεται...

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ

Πολλά και... διάφορα έγιναν την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ, αλλά μπροστά υπάρχει το νέο, εκτός έδρας, ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.