Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόφαση για... γέλια από την Ευρωλίγκα!

Απόφαση για... γέλια από την Ευρωλίγκα!
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 17:10

Μια απόφαση που ουσιαστικά δεν λέει... τίποτα ήταν η σημερινή της Ευρωλίγκας σε ό,τι αφορά τον Δ. Γιαννακόπουλο. Όπως έγινε γνωστό από το αρμόδιο όργανο της Ευρωλίγκας, επανήλθαν οι χρηματικές ποινές που του είχαν επιβληθεί πέρσι για τις δυσφημιστικές συμπεριφορές του, οι οποίες ήταν 410.000 ευρώ και τις οποίες η λίγκα είχε... απενεργοποιήσει το καλοκαίρι. Και όχι μόνο αυτό! Του επέβαλλαν και μια ακόμα.

Νέο πρόστιμο, 30.000 ευρώ, για τα όσα ανέφερε το φύλλο αγώνα του ματς της 9ης Νοεμβρίου, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Μια ποινή που αφορά την έλλειψη σεβασμού, όπως αναφέρει η απόφαση της Ευρωλίγκας. Το θέμα, βέβαια, είναι πώς πρόκειται για μια απόφαση για... γέλια. Διότι δεν ενεργοποίησαν ξανά και την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που του είχαν επιβάλλει! Ουσιαστικά δηλαδή είναι μια ποινή «χάδι»!

Αυτό που απομένει να δούμε, πάντωςλ, είναι τι θα κάνει και η Ένωση Διαιτητών της Ευρωλίγκας. Η οποία είχε προειδοποιήσει πώς θα κινηθεί δια της νομικής οδού για να υπερασπίσει τα μέλη της, τους διαιτητές του ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (09/11) σε περίπτωση πού δεν αποδειχθούν τα όσα ανέφερε η πλευρά των «πράσινων» και ο Δ. Γιαννακόπουλος στο ματς του ΟΑΚΑ!

Διαβάστε επίσης

Και τώρα Παναθηναϊκός

Και τώρα Παναθηναϊκός

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.