Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φαντασιώνεται πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τον Σπανούλη»

«Φαντασιώνεται πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τον Σπανούλη»
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 12:44

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Χρήστος Μπαφές θέλησε να σχολιάσει ένα σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, στο οποίο παρουσιάζεται δήθεν πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο τιμ μάνατζερ της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ξεκαθάρισε, λοιπόν, τα πράγματα, δίνοντας την απάντησή του:

Αναλυτικά έγραψε:

«Κάποιος κλικαδόρος από την εφημερίδα Live Sport που δεν έχει το θάρρος να γράψει το όνομα του φαντασιώνεται πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη. Το ότι κανένας δημοσιογράφος της Live Sport δεν έρχεται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ αλλά γνωρίζουν τι γίνεται μέσα στα αποδυτήρια με κλειστές πόρτες όπως λένε, θα πρέπει να μας το εξηγήσει η διεύθυνση της εφημερίδας. Όπως θα πρέπει να δικαιολογήσει κι άλλα γραφόμενα της όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Κι όχι μόνο η Live Sport. Εμείς υπομονή έχουμε».

Διαβάστε επίσης

Κατοσταρίζει ο Βεζένκοφ

Κατοσταρίζει ο Βεζένκοφ

Στο αυριανό αγώνα (18/11) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα φτάσει τις 100 συμμετοχές στην Α1.

Απρόοπτο με Τουπάν…

Απρόοπτο με Τουπάν…

Ο Γάλλος τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο, στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και η συμμετοχή του θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η ερμηνεία των ποινών και τα… ανοικτά μέτωπα!

Η ερμηνεία των ποινών και τα… ανοικτά μέτωπα!

Οι 440.000 πρέπει να πληρωθούν -Είναι de facto, δεν παίρνει αναστολή- Στην επόμενη έρχεται και ο αποκλεισμός με την πειθαρχική διαδικασία να έχει ήδη ανοίξει… Αναμένεται και κίνηση των διαιτητών.