Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι και μπορείς!

Θρύλος είσαι και μπορείς!
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 01:51

Πάντα ένα ματς στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολη αποστολή. Αλλά και από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πώς ξέρει να φέρνει εις πέρας, με επιτυχία, αυτές τις αποστολές. Μπορεί να το κάνει και το απόγευμα της Κυριακής (18/11, 18:00) στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Όπως φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι της Ευρωλίγκας στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για ένα ημίχρονο η ομάδα του Μπλατ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς. Μετά έκανε πολλά, μαζεμένα λάθη κι αυτό το πλήρωσε. Αλλά είναι βέβαιο πώς ο Αμερικανό-Ισραηλινός τεχνικός και οι παίκτες του έχουν μελετήσει καλά την αναμέτρηση της 9ης Νοεμβρίου.

Όχι μόνο αυτά που δεν έκαναν σωστά, αλλά κι αυτά που έκαναν καλά στο πρώτο ημίχρονο. Όλα αυτά θα αποτελέσουν τη βάση για να μπορέσουν αυτή τη φορά να κάνουν καλύτερη εμφάνιση, να είναι μέσα στο ματς ως το φινάλε και να διεκδικήσουν τη νίκη στην έδρα των «πράσινων».

Διαβάστε επίσης

«Θα αντιδράσουμε»

«Θα αντιδράσουμε»

Ο Γιάνις Τίμα μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ .

Χωρίς απουσίες ο Παναθηναϊκός

Χωρίς απουσίες ο Παναθηναϊκός

Ο Τσάβι Πασκουάλ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό (18:00) στο ΟΑΚΑ, χωρίς προβλήματα.