Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Και ο Λεμπρόν Τζέιμς παίζει 36 λεπτά»

«Και ο Λεμπρόν Τζέιμς παίζει 36 λεπτά»
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 20:51

Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ο Ντέιβιντ Μπλατ. Αρχικά ανέφερε στο σχολιασμό του για το ματς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα άλλο ένα σκληρό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά τις χάσαμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, καθώς σε ένα δύσκολο σημείο της σεζόν πρέπει να προχωρήσουμε. Θα έχουμε στιγμές σαν αυτές. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, όπως είμαστε. Σημειώσαμε βελτίωση. Είμαστε νέα ομάδα που μεγαλώνει».

Ερωτηθείς για την συμμετοχή του Βεζένκοφ (2 λεπτά), ο κόουτς ανέφερε: «Είναι υγιής. Μερικές φορές οι παίκτες περνούν διαστήματα που δεν αγωνίζονται. Ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά και όταν επιστρέψει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Είναι νωρίς στην σεζόν».

Για το ότι δεν ήταν καθοριστικός ο Γκος, απάντησε: «Θα σας ρωτήσω κάτι… Όταν ο Καλάθης ήρθε στην Ελλάδα πόσο έπαιζε; Πλέον είναι ένας από τους πέντε παίκτες στην Ευρώπη, με θητεία στο ΝΒΑ και έχει τον σεβασμό όλων μας. Του Γκος είναι η πρώτη του χρονιά. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να περάσεις. Να μάθεις το επίπεδο της διοργάνωσης, την ατμόσφαιρα. Θα έχει αυτή την εμπειρία όπως κάθε παίκτης. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Πιστεύω πραγματικά ότι θα βρούμε τον δρόμο μας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Οι παίκτες μας πρέπει να μάθουν από αυτούς τους αγώνες, να μάθουν να διαχειρίζονται αυτή την ατμόσφαιρα ώστε να φτάσουν στη Γη της Επαγγελίας, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ως το τέλος».

Για τα λεπτά συμμετοχής του Πρίντεζη και την κούραση, είπε: «Είναι μια δίκαιη ερώτηση όπως όλες όμως αυτή τη στιγμή τον χρειαζόμαστε μέχρι να βρούμε κάποιον να κάνει τη δουλειά. Ο ΛεΜπρόν παίζει 36 λεπτά, 82 παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Αυτό συμβαίνει και με τον Πρίντεζη».

Για την απουσία του Τουπάν: «Είναι ένα διάστημα της σεζόν. Μπορεί να σου λείψουν 1-2 παίκτες, ή να παίξεις πλήρης με κάποια ομάδα. Έτσι είναι. Πρέπει να το ξεπεράσει. Ελπίζεις ότι οι παίκτες που είναι πίσω να τον αναπληρώσουν. Ο Παπανικολάου έκανε σπουδαίο ματς με την Φενέρ. Ο Τίμα μας έδωσε καλά λεπτά. Ο Κώστας χωρίς να φταίει δεν είχε συμμετοχή στην επίθεση αλλά έπαιξε καλή άμυνα. Περιμένω και ο Στρέλνιεκς να βρει ρυθμό για να είμαστε πλήρεις».

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV, είπε: «Είναι νωρίς στη σεζόν, αλλά παίξαμε κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα. Εμείς είμαστε νέα ομάδα, θα μας πάρει χρόνο. Κάποιες φορές είναι καλό να... πληρώνεις νωρίς στη σεζόν, παρά στο τέλος της. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και παίξαμε με Φενέρμπαχτσε και μετά έχουμε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και μου αρέσει το γεγονός πως πέφτουμε στα δύσκολα.

Ξέραμε ότι από νωρίς θα μπαίναμε στα δύσκολα, αλλά μετά το πρόγραμμα θα είναι καλύτερο. Είμαι σίγουρος πως θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Η προσπάθεια ήταν εξαιρετική και είμαι πολύ χαρούμενος με τον χαρακτήρα που δείχνουν τα παιδιά. Είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλή ομάδα και δουλεύουμε σε καλό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Έδωσαν τα χέρια με την... Euroleague Mafia (vid)

Έδωσαν τα χέρια με την... Euroleague Mafia (vid)

Απίστευτο στιγμιότυπο στο ΟΑΚΑ με τον Νέστορα, τον «κολλητό του Γιαννακόπουλου», να έχει χειραψία με τον διαιτητή Κορομηλά, μετά το τέλος του ματς!

Πού είναι η ψυχή;

Πού είναι η ψυχή;

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 79-70 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος- Κακοί οι «ερυθρόλευκοι», προβλέψιμοι και soft- Ρεσιτάλ από διαιτησία.