Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδωσαν τα χέρια με την... Euroleague Mafia (vid)

Έδωσαν τα χέρια με την... Euroleague Mafia (vid)
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 21:12

Τρομερά πράγματα στο ΟΑΚΑ! Έχει τελειώσει το ματς για το πρωτάθλημα και οι διαιτητές αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο. Με τον Νέστορα, τον «κολλητό» του Δ. Γιαννακόπουλου να έχει χειραψία με τον διαιτητή Κορομηλά.

Ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟ που είχε λανσάρει τη φανέλα με το «Euroleague Mafia» την περασμένη σεζόν, όταν οι «πράσινοι» ήταν σε κόντρα με την Ευρωλίγκα. Και τώρα έδωσε το χέρι, είχε χειραψία με τον έναν εκ των τριών διαιτητών!

Αυτά συμβαίνουν με τους διαιτητές του… Φάρου! Μην ξεχνάμε ότι στο ματς για την Ευρωλίγκα, πριν από μερικές ημέρες στο ΟΑΚΑ, οι διαιτητές είχαν γράψει στο φύλλο αγώνα ότι τους έβριζαν από τα κορτ σιτ, τις θέσεις δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί που κάθεται ο συγκεκριμένος οπαδός του ΠΑΟ που ήταν μεταξύ των…πρωταγωνιστών όσων είχαν ακούσει οι τρεις ξένοι ρέφερι της αναμέτρησης της 9ης Νοεμβρίου! Και τώρα έδωσε το χέρι στον διαιτητή Κορομηλά! Μια κίνηση που ξεκάθαρα δείχνει… οικειότητα. Γιατί δεν είδαμε τον εν λόγω διαιτητή να αντιδρά στη χειραψία με τον Νέστορα, αλλά να είναι απόλυτα ήρεμος!

Δείτε και το σχετικό βίντεο που είναι άκρως αποκαλυπτικό…

Διαβάστε επίσης

Παίρνει γκαρντ o Μπλατ!

Παίρνει γκαρντ o Μπλατ!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ερευνά την αγορά για την απόκτηση «κοντού» που θα ενισχύσει την ομάδα.