Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φουλ» του Θρύλου στην Ευρώπη!

«Φουλ» του Θρύλου στην Ευρώπη!
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 - 08:40

Εβδομάδα ευρωπαϊκών αγώνων είναι και αυτή για αρκετά τμήματα του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα πέντε τμήματα του Θρύλου έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις την εβδομάδα 19-25/11.

Την αρχή κάνει η ομάδα μπάσκετ των Ανδρών του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τρίτη (20/11) αντιμετωπίζουν στη Γερμανία την Μπάγερν ενώ δύο ημέρες μετά υποδέχονται στο ΣΕΦ την Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια εβδομάδα με δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα.

Παράλληλα την ίδια ημέρα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ δίνει το πρώτο της ματς για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βολερό, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο ματς.

Την Τετάρτη (21/11) η ομάδα πόλο των Ανδρών δίνει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα για το LEN Champions League κόντρα στη Σπαντάου και μάλιστα το πρώτο ματς για τη διοργάνωση στο Παπαστράτειο, το οποίο είναι έτοιμο μετά από τις εργασίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Τέλος η ομάδα χάντμπολ των Ανδρών αγωνίζεται το Σάββατο (24/11) στην Κροατία κόντρα στη Νέξε στη ρεβάνς του 22-25 του Ρέντη και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και την υπέρβαση προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του EHF Cup.

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι τους είναι...

Στο χέρι τους είναι...

Πρέπει να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις νίκες οι «ερυθρόλευκοι». Είναι απαραίτητο να γίνει!

Αναχωρεί για Γερμανία

Αναχωρεί για Γερμανία

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (19/11) για το Μόναχο ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν την Τρίτη (20/11, 21:30).