Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν υπό πίεση και τα καταφέραμε»

«Ήμασταν υπό πίεση και τα καταφέραμε»
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 00:00

Στην καλή επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού, στη νίκη (62-72) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, στάθηκε ο Κεστούτις Κεμζούρα σε δηλώσεις του. Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε και στον Ζακ Λεντέι, τονίζοντας ότι «έκανε σπουδαία δουλειά».

Αρχικά, ο βοηθός προπονητή του Μπλατ δήλωσε: «Είχαμε την πίεση. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Το ζήτημα είναι να πάρεις τη νίκη. Ήμασταν υπό πίεση μετά τις ήττες που είχαμε. Καταφέραμε να βρούμε τον τρόπο και να κερδίσουμε και αυτό είναι που μετράει. Θέλαμε να επιτεθούμε στα σημεία που θέλαμε. Βάλαμε τα τρίποντα που θέλαμε. Ήμασταν επιθετικοί και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν».

Και πρόσθεσε: «Ο Ζακ (σ.σ. Λεντέι) έκανε σπουδαία δουλειά απόψε. Στο πρώτο ημίχρονο μας πλήγωσε η Μπάγερν Μονάχου και στο τέλος βάλαμε δύο γκαρντ τον Σπανούλη και τον Στρέλνιεκς, που οργάνωσαν και εκτέλεσαν. Ήταν απολύτως στοχευμένο το πλάνο. Ήταν μια καλή ιδέα και προχωράμε».

Διαβάστε επίσης

«Θέλαμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο»

«Θέλαμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε εξαιρετική δουλειά στο «Audi Dome» του Μονάχου σε άμυνα και επίθεση και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μπάγερν έδωσε το στίγμα του.