Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω χρόνο, αλλά θα επιστρέψω στην ιδανική κατάσταση»

«Θέλω χρόνο, αλλά θα επιστρέψω στην ιδανική κατάσταση»
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 17:35
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του, τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του, μίλησε ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού, ανέφερε πριν την προπόνηση της ομάδας, πως «έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Τι να πω για τη Ρεάλ; Παίζει πολύ καλά, είναι σε καλό μομέντουμ, δεν έχει ήττα. Είναι ωραίο να παίζεις με μεγάλες ομάδες».

Για την παρουσία του στο Μόναχο αλλά και τη νίκη της ομάδας επί της Μπάγερν ανέφερε: «Χρειάζομαι ακόμα χρόνο για να επιστρέψω στην ιδανική κατάσταση. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα επιστρέψω εκεί. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να δουλέψω παραπάνω στις προπονήσεις. Πάντα βοηθάει όταν έχεις την εμπιστοσύνη του προπονητή. Δεν θεωρώ πως ήμουν ο «χ factor». Κάναμε καλή δουλειά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο Μόναχο. Περίμενα ένα δύσκολο ματς. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε την νίκη. Ξέρω πως στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί Έλληνες και είναι πάντα ωραίο να έχεις τον κόσμο σου σε όλη την Ευρώπη».

Τέλος, αναφορικά με το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο επειδή θα παίξουν απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, υποστήριξε: «Είμαστε επαγγελματίες, δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο σε οποιοδήποτε παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και σπουδαίες παίκτες».

Διαβάστε επίσης