Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ψηλοί θα παίξουν ρόλο

Οι ψηλοί θα παίξουν ρόλο
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 11:57

Η απουσία του Γκουστάβο Αγιόν δεν σημαίνει πώς η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι αποδυναμωμένη μέσα στη ρακέτα. Οι Μαδριλένοι έχουν πολλούς και ικανούς -για να κάνουν ζημιά- ψηλούς στο ρόστερ τους. Κι αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αποψινό ματς του ΣΕΦ. Διότι όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις, οι «μάχες» των ψηλών είναι καθοριστικές για την έκβαση των αναμετρήσεων ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τους «μερένχες».

Απόψε η φροντ λάιν του Ολυμπιακού θα έχει πολλή δουλειά και θα πρέπει να κάνουν ένα ακόμα καλό ματς. Όχι μονάχα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Γιώργος Πρίντεζης ή ο Ζακ Λεντέι. Όλοι όσοι θα αγωνιστούν απόψε, όσους θα χρησιμοποιήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ, πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Διότι όποιος καταφέρει να κυριαρχήσει μέσα στη ρακέτα και στις δύο πλευρές, σε άμυνα και επίθεση, θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την επικράτηση και τη νίκη απόψε στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Φουλ επίθεση!

Φουλ επίθεση!

Ο Ολυμπιακός μετρά 10 νίκες σε 12 εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ στην Ευρωλίγκα και στις μισές (σ.σ.: 5) έχει πετύχει +80 πόντους.

«Όλοι ΣΕΦ»! (pic)

«Όλοι ΣΕΦ»! (pic)

Το κάλεσμα του Porto Leone στον κόσμο του Θρύλου για το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης.