Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι εξαιρετικός παίκτης ο Γκος»

«Είναι εξαιρετικός παίκτης ο Γκος»
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 02:03

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ έβαλε δύσκολα στον Ταβάρες, για τον οποίο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Είναι τεράστιος, δίνει πολλά στην ομάδα του. Ήταν δύσκολο, αλλά στο τέλος το σημαντικό είναι η νίκη».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, πιο γρήγορο. Θέλουμε να τρέξουμε, αλλά αυτό γίνεται βήμα-βήμα και χαιρόμαστε όταν πλησιάζουμε σε αυτό. Στο πρώτο μέρος παίξαμε εξαιρετική στην επίθεση. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και στην άμυνα. Η άμυνα μας έφερε τη νίκη, έτσι γίνεται πάντα. Αν θέλεις να κερδίσεις, πρέπει να είσαι καλός στην άμυνα».

Τέλος, ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, λέγοντας: «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Έχει την σωστή νοοτροπία, βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Διαβάστε επίσης

Αλώβητος από τη… διαβολοβδομάδα!

Αλώβητος από τη… διαβολοβδομάδα!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει δύο πολύ σημαντικές νίκες κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, βγάζοντας αντίδραση στην Ευρωλίγκα.

Φανταστικός ο κόσμος!

Φανταστικός ο κόσμος!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μαγικός» Σπανούλης! (vid)

«Μαγικός» Σπανούλης! (vid)

Πήρε το όπλο του ο αρχηγός του Ολυμπιακού και… εκτέλεσε την Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του από το ματς με τους Ισπανούς.