Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φωτιά» η περιφέρεια του Θρύλου!

«Φωτιά» η περιφέρεια του Θρύλου!
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 08:58

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, παίζοντας κατά διαστήματα τρομερό μπάσκετ, στο οποίο υποκλίθηκε η «Βασίλισσα».

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συνολικά τρομερή απόδοση, ωστόσο, αξίζει να σταθούμε στην εξαιρετική επίδοση των γκαρντ του Θρύλου, η οποία ήταν το «κλειδί» για τη νίκη των Πειραιωτών.

Αρχικά, ο Βασίλης Σπανούλης με την ηγετική του εμφάνιση και τους 20 πόντους του οδήγησε τον Θρύλο σε μία πολύ σημαντική νίκη. Ο αρχηγός των Πειραιωτών ήταν φανταστικός σκοράροντας 20 πόντους με 2/4 δίποντα, 5/6 τρίποντα (!), 1/3 βολές, ενώ είχε επίσης 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε μόλις 22:16 λεπτά συμμετοχής.

Φανταστικός ήταν και ο Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος πέτυχε ρεκόρ πόντων στο συγκεκριμένο ματς, 23 για την ακρίβεια, έχοντας 4/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 9/10 βολές, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Τέλος, καθοριστικός ήταν και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, όλους στο 2ο ημίχρονο, έχοντας 3/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/3 βολές, με 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ενδεικτικό της απίστευτης απόδοσης της «τριπλέτας» του Ολυμπιακού στην περιφέρεια είναι ότι σημείωσαν τους 58 πόντους από τους 88 που σημείωσαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας.

Οι γκαρντ του Θρύλου έδειξαν για ακόμη μία φορά την ποιότητά τους και ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά κόντρα στις καλύτερες ομάδες, όπως είναι αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης

«Πύργος» Μιλουτίνοφ!

«Πύργος» Μιλουτίνοφ!

Φανταστική εμφάνιση από τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού με κερδισμένες σχεδόν όλες τις μονομαχίες του με τους ψηλούς της Ρεάλ σε άμυνα και επίθεση.

«Όλοι μαζί» (pic)

«Όλοι μαζί» (pic)

Η ανάρτηση του Γιώργου Πρίντεζη μετά την πολύ σημαντική νίκη του Ολυμπιακού με 88-83 επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Φανταστικός ο κόσμος!

Φανταστικός ο κόσμος!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλώβητος από τη… διαβολοβδομάδα!

Αλώβητος από τη… διαβολοβδομάδα!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει δύο πολύ σημαντικές νίκες κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, βγάζοντας αντίδραση στην Ευρωλίγκα.