Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πύργος» Μιλουτίνοφ!

«Πύργος» Μιλουτίνοφ!
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 12:48

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποιεί και τη φετινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Θρύλου.

Μία τέτοια εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σέρβο σέντερ να μοιάζει ανίκητος κόντρα στους ψηλούς των Μαδριλένων.

Ο Μιλουτίνοφ κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες με τους ψηλούς της Ρεάλ και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, όντας ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρωλίγκα.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, για τη νέα καταπληκτική εμφάνιση του Σέρβου σέντερ. Τελείωσε το ματς με την Ρεάλ με 8 πόντους, με 3/5 δίποντα και 2/2 βολές, μαζεύοντας επίσης 9 ριμπάουντ, ενώ είχε 3 ασίστ και 3 κοψίματα, συγκεντρώνοντας 25 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης.

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακός ο «πύργος» του Θρύλου, ο οποίος βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη με 88-83 επί της ομάδας της Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης

«Όλοι μαζί» (pic)

«Όλοι μαζί» (pic)

Η ανάρτηση του Γιώργου Πρίντεζη μετά την πολύ σημαντική νίκη του Ολυμπιακού με 88-83 επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Φωτιά» η περιφέρεια του Θρύλου!

«Φωτιά» η περιφέρεια του Θρύλου!

Γουίλιαμς-Γκος, Βασίλης Σπανούλης, και Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν φοβεροί κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, σημειώνοντας τους 58 από τους 88 πόντους των «ερυθρόλευκων».

Φανταστικός ο κόσμος!

Φανταστικός ο κόσμος!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.