Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει με Πανιώνιο ο Αγραβάνης

Επιστρέφει με Πανιώνιο ο Αγραβάνης
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 14:26

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ο μεγάλος άτυχος της περυσινής σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ο φόργουορντ του Θρύλου δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα για να επιστρέψει υγιής στα παρκέ και όπως φαίνεται η ώρα να αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα έχει φτάσει.

Ο Αγραβάνης όπως φαίνεται θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς των Πειραιωτών τη Δευτέρα (26/11) κόντρα στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, βρίσκοντας σιγά-σιγά τους ρυθμούς του μετά το διάστημα απουσίας του από τα παρκέ.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» είναι καλά, συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες κανονικά στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και όπως φαίνεται ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αρχίσει να του δίνει χρόνο για να βρει τα πατήματά του.

Ο Αγραβάνης έχει δείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα, «διψάει» για την επιστροφή του και θέλει όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Θρύλου, βοηθώντας την από την πλευρά του να πετύχει όλους τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης

«Είμαι ο καλύτερος στα τρίποντα»

«Είμαι ο καλύτερος στα τρίποντα»

Ορεξάτος ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι το οποίο έδειξε στις δηλώσεις του από τα αποδυτήρια των Πειραιωτών.

Ρεσιτάλ ομάδας και κόσμου! (vid)

Ρεσιτάλ ομάδας και κόσμου! (vid)

Δείτε από μία άλλη ματιά, μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.