Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δε βλέπει την ώρα ο Αγραβάνης!

Δε βλέπει την ώρα ο Αγραβάνης!
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 11:22

Ήταν Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου του 2017 όταν η ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τους φόβους που υπήρχαν για σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών είχε υποστεί ρήξη χιαστών και θα αναγκαζόταν να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα παρκέ.

Το διάστημα που ακολούθησε ήταν αδιαμφισβήτητα δύσκολο. Ο Αγραβάνης, ωστόσο, δεν τα παράτησε, δούλεψε σκληρά και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει υγιής στα παρκέ μετά από 11 δύσκολους μήνες.

Ο 24χρονος πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Δευτέρας (26/11) κόντρα στον Πανιώνιο στο ΣΕΦ και φυσικά δεν βλέπει την ώρα για το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Ο Αγραβάνης έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και θέλει σιγά-σιγά να βρει ρυθμούς μέσα από τα ματς, ώστε να βοηθήσει ξανά την αγαπημένη του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Όλοι στις τάξεις των Πειραιωτών είναι πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή του Αγραβάνη τόσο για αγωνιστικούς λόγους, όσο κυρίως για τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.

Διαβάστε επίσης