Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάρηκα που είδα τον Αγραβάνη στο παρκέ»

«Χάρηκα που είδα τον Αγραβάνη στο παρκέ»
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 - 21:16
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στάθηκε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να μιλάει και για την επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε πως «δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο όταν έχεις τόσα ματς συχνά, σε κάποια όπως έγινε σήμερα στο πρώτο ημίχρονο, να υστερείς αμυντικά. Το τονίσαμε αυτό στο ημίχρονο και η ομάδα στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε καλά, ενώ και ο Πανιώνιος έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Απλά εμείς παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στις δύο πλευρές και αυτό έκανε τη διαφορά».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το μεγαλύτερο κέρδος και το μήνυμα για σήμερα είναι ότι γύρισε μαζί μας ο Δημήτρης Αγραβάνης. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο δούλεψε σκληρά με το τιμ και με όλους για να μπορέσει να γυρίσει ξανά και να παίξει μπάσκετ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Η σωματική του κατάσταση είναι σχεδόν στο 100%, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είναι λίγο πίσω αλλά χάρηκα που τον είδα σήμερα να μπαίνει στο γήπεδο».

Για αυτά που κρατάει ανέφερε: «Καμιά φορά τα παιχνίδια χρησιμεύουν ως ένα είδος προπόνησης για να δουλεύεις αυτά που κάνεις στις προπονήσεις. Όταν αυτό συνδυάζεται με νίκη κάνει τα πράγματα καλύτερα. Προσωπικά μου άρεσε ο ρυθμός που είχε η ομάδα στα δύο ματς με Ρεάλ και σήμερα, ήταν κάτι που το θέλαμε και το καταφέραμε».

Διαβάστε επίσης