Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προφυλάσσει Τουπάν με Μπούντουσνοστ ο Μπλατ!

Προφυλάσσει Τουπάν με Μπούντουσνοστ ο Μπλατ!
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 07:22
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μπορεί το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού να είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (30/11) στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπούντουσνοστ, για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, άρα οι μέρες που μεσολάβησαν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο να επέτρεπαν ένα ρεπό, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ περίμενε τους παίκτες του το μεσημέρι της Τρίτης (27/11) στο ΣΕΦ για… μάθημα.

Είδαν βίντεο, μελέτησαν την τακτική τους και προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός φυσικά από τον Αξέλ Τουπάν.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τη θεραπεία που κάνει για τον τραυματισμό του, δεν έχει μπει ακόμα σε κάποιο κομμάτι προπόνησης με την ομάδα και ο Ντέιβιντ Μπλατ προσανατολίζεται στο να τον προφυλάξει και από το παιχνίδι με την ομάδα του Μαυροβουνίου, ώστε να του δώσει περισσότερο χρόνο για να επανέλθει στο 100% από ιατρικής πλευράς.

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια με την Μπούντουσνοστ

Τα εισιτήρια με την Μπούντουσνοστ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τις ημέρες και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων, για την αναμέτρηση με τους «νεοφώτιστους» την Παρασκευή (30/11) στο ΣΕΦ.