Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με μοναδικό απόντα τον Τουπάν!

Με μοναδικό απόντα τον Τουπάν!
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 20:34
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησής του για την Τετάρτη (28/11) ενόψει της αναμέτρησης με την Μπούντουσνοστ την Παρασκευή (30/11) στο ΣΕΦ, για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αξέλ Τουπάν.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες και δεν μπήκε ούτε την Τετάρτη σε κομμάτι της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας και κατά πως φαίνεται θα μείνει εκτός και από την αναμέτρηση με τους «νεοφώτιστους».

Ο Μπλατ είχε ούτως ή άλλως στο μυαλό του να του δώσει κι άλλο χρόνο, να μην πιεστεί καθόλου ο Γάλλος και να επανέλθει στην ενεργό δράση στο 100%.

Κατά τα άλλα ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και έδειξε στους παίκτες του, βίντεο του αντιπάλου και στη συνέχεια κάνανε σε πιο υψηλούς ρυθμούς (σε σχέση με την Τρίτη) προπόνηση, δουλεύοντας την τακτική τους.

Διαβάστε επίσης

Ο Κεστούτις Κεμζούρα ανακρίθηκε σε 24'' (vid)

Ο Κεστούτις Κεμζούρα ανακρίθηκε σε 24'' (vid)

Ο Λιθουανός άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ διάλεξε Τζόρνταν και λέει ποιος είναι ο πιο χαβαλές αλλά και ο πιο σοβαρός από τους παίκτες και τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου.

Φοβού τα τρίποντα των Μαυροβούνιων (vids)

Φοβού τα τρίποντα των Μαυροβούνιων (vids)

Η Μπούντουσνοστ πήρε δύο νίκες με Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ γιατί σκόραρε 96 πόντους μ.ο. με 61,4% στα τρίποντα (36/ 55 σύνολο)- Στις ήττες της βάζει 64.7 πόντους μ.ο. γιατί ευστοχεί με 36% στα τρίποντα.

Ο Σπανούλης δίπλα στον Αντώνη (pics)

Ο Σπανούλης δίπλα στον Αντώνη (pics)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, επισκέφθηκε την Τετάρτη (28/11) τον Αντώνη Λουκάδη στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.