Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετάει «φωτιές» ο Λεντέι!

Πετάει «φωτιές» ο Λεντέι!
Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 09:43

Άκουσε πολλά ο Ζακ Λεντέι από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει ότι κράτησε κλειστά τα αυτιά του, συνέχισε να δουλεύει και σιγά-σιγά αποστομώνει όλους όσους δεν είχαν πειστεί με τον ερχομό του στους «ερυθρόλευκους».

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ του Θρύλου πετάει «φωτιές» το τελευταίο διάστημα, έχοντας σημειώσει 87 (!) πόντους στα τελευταία 5 ματς των Πειραιωτών σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα.

Αποκορύφωμα των εξαιρετικών του εμφανίσεων το χθεσινό (30/11) ματς κόντρα στην Μπούντουσνοστ. Πραγματικά, ο Λεντέι ήταν διαστημικός και με τους 28 πόντους του κατάφερε να γράψει ιστορία τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Λεντέι δείχνει το τελευταίο διάστημα τους λόγους που ο Ντέιβιντ Μπλατ τον επέλεξε να έρθει στον Ολυμπιακό, κάνοντας τρομερές εμφανίσεις και βοηθώντας το σημαντικότερο την ομάδα του.

Εκτός από τους 28 πόντους και το 42 στο σύστημα αξιολόγησης στην Ευρωλίγκα στο ματς με την Μπούντουσνοστ, ο Λεντέι ήταν φανταστικός και στα προηγούμενα ματς του Θρύλου που έδωσε το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, για την Ευρωλίγκα σημείωσε από 12 πόντους κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα, ενώ για το πρωτάθλημα Ελλάδος, πέτυχε 20 πόντους κόντρα στον ΠΑΟ, ενώ 15 πόντους σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο.

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακοί οι αριθμοί του και πλέον το ζητούμενο είναι η συνέχεια στον ίδιο ρυθμό, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικός και πάλι ο Σπανούλης

Εξαιρετικός και πάλι ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση τη φετινή σεζόν, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπούντουσνοστ.

Λεντέι από άλλο πλανήτη! (vid)

Λεντέι από άλλο πλανήτη! (vid)

Φανταστικός ο φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπούντουσνοστ. Απολαύστε το μαγικό του σόου στο ΣΕΦ.