Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετικός και πάλι ο Σπανούλης

Εξαιρετικός και πάλι ο Σπανούλης
Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 10:57

Ο Ολυμπιακός πήρε μία πολύ σημαντική και εύκολη όπως εξελίχθηκε ο αγώνας νίκη κόντρα στην Μπούντουσνοστ με 92-70 για την Ευρωλίγκα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν φυσικά ο Ζακ Λεντέι, ο οποίος με τους 28 πόντους που σημείωσε, αλλά κυρίως με τις 42 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκας δικαίως αναδείχθηκε MVP όχι μόνο του ματς, αλλά και όλης της αγωνιστικής στη διοργάνωση.

Όπως είναι φυσικό, ο Αμερικανός τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα, ωστόσο, εξαιρετικοί και πολλοί από τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ο Σπανούλης, ο Μιλουτίνοφ, ο Πρίντεζης, αλλά και ο Μάντζαρης, τον οποίο ανέδειξε ως MVP ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Αξίζει να σταθούμε, όμως, λίγο περισσότερο στην νέα καλή εμφάνιση του αρχηγού των Πειραιωτών. Ο Σπανούλης δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και όπως είναι φυσικό αυτό έχει αντίκτυπο στην εικόνα όλης της ομάδας.

Στο ματς με την Μπούντουσνοστ σκόραρε 17 πόντους, όντας 2ος σκόρερ τους ματς πίσω από τον διαστημικό Λεντέι, ενώ έδωσε και 4 ασίστ σε 23:58 που πρόλαβε να αγωνιστεί.

Υπενθυμίζουμε, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Σπανούλης είχε οδηγήσει τον Θρύλο στη νίκη με 88-83 κόντρα στην Ρεάλ, έχοντας σκοράρει σε εκείνο το ματς 20 πόντους, σε ένα ματς όπου έπαιξε 22:16.

Ο αρχηγός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το δείχνει μέσα στο παρκέ, με τον Μπλατ να δείχνει ότι έχει βρει τον τρόπο να παίρνει από τον ηγέτη του Ολυμπιακού πολλά από αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Πετάει «φωτιές» ο Λεντέι!

Πετάει «φωτιές» ο Λεντέι!

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει σημειώσει 87 (!) πόντους στα τελευταία 5 ματς των Πειραιωτών σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.