Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζί για το Παιδί!

Μαζί για το Παιδί!
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 10:00

Απόψε στο Κάουνας, στο ματς με την Ζαλγκίρις που θα ξεκινήσει στις 20:00, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν διπλό στόχο. Δεν είναι μονάχα η νίκη για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το μήνυμα που θα στείλουν οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της φανέλας τους.

Είναι κάτι που είχε προαναγγελθεί από την ημέρα που έγινε η παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας με την bwin. Στους εκτός έδρας αγώνες του Θρύλου που ο μέγας χορηγός της ομάδας δεν παρέχει τις υπηρεσίες τους, στο μπροστινό μέρος της φανέλας θα προβάλλεται το σήμα του «Μαζί για το παιδί». Η αρχή, λοιπόν, θα γίνει απόψε στο Κάουνας!

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, δήλωσε για το θέμα: «Ευχαριστώ θερμά την bwin και την ΚΑΕ Ολυμπιακός που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε γνωστό το έργο μας και συμβάλλει ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση των φιλάθλων.

Η καρδιά της Ένωσης θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού και θα συντροφεύει τους παίκτες της σε αγώνα τους εκτός συνόρων. Εκ μέρους της οικογένειας του «Μαζί για το Παιδί», εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Όλα αρχίζουν από την άμυνα

Όλα αρχίζουν από την άμυνα

Εάν ο Ολυμπιακός ελέγξει το ρυθμό στο Κάουνας και κρατήσει την Ζαλγκίρις κάτω από τους 80 πόντους, μπορεί να φύγει από εκεί νικητής!

Έχει ματς απόψε...

Έχει ματς απόψε...

Τεράστια η σημασία της αποψινής (20:00) αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις, στο Κάουνας.

Ώρα για... εκδίκηση!

Ώρα για... εκδίκηση!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20:00 τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Live στο gavros.gr/NS2.