Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημείο αναφοράς ο Πρίντεζης!

Σημείο αναφοράς ο Πρίντεζης!
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 12:26

Σε κάθε ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ζαλγκίρις, οι «μάχες» και στις δύο ρακέτες ανάμεσα στον Πρίντεζη και τον Γιανκούνας είναι μεγάλες. Οι δύο φόργουορντ πάντα μονομαχούν μέχρι τελικής... πτώσεως και ο νικητής της δικής τους «κόντρα» κρίνει και τις αναμετρήσεις ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την ομάδα του Κάουνας.

Απόψε, όμως, ο Γιανκούνας θα λείπει. Είναι τραυματίας και η απουσία του επηρεάζει το παιχνίδι της Ζαλγκίρις. Αυτή την απουσία πρέπει να την εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Πρέπει η μπάλα να πάει αρκετές φορές στον Πρίντεζη. Να τον «ταΐσουν» οι κοντοί του Θρύλου για να μπορέσει να απειλήσει μέσα από τη ρακέτα την Ζαλγκίρις.

Άλλος παίκτης της λιθουανικής ομάδας που να μπορεί να περιορίσει τον Πρίντεζη δεν υπάρχει και η απόδοσή του απόψε μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη στην «Ζαλγκίριο Αρένα».

Διαβάστε επίσης

Πρωινό χαλάρωμα (vid)

Πρωινό χαλάρωμα (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν χαλαρά το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν το ματς με την Ζαλγκίρις.

Όλα αρχίζουν από την άμυνα

Όλα αρχίζουν από την άμυνα

Εάν ο Ολυμπιακός ελέγξει το ρυθμό στο Κάουνας και κρατήσει την Ζαλγκίρις κάτω από τους 80 πόντους, μπορεί να φύγει από εκεί νικητής!

Μαζί για το Παιδί!

Μαζί για το Παιδί!

Το σημαντικό μήνυμα που στέλνουν απόψε από το Κάουνας οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της φανέλας που θα φορέσουν στο ματς με την Ζαλγκίρις.