Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιθετική μετάπτωση από 1ο σε 2ο ημίχρονο! (pic)

Η επιθετική μετάπτωση από 1ο σε 2ο ημίχρονο! (pic)
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 22:52
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός το είχε το θέμα του στα 3α δεκάλεπτα, αλλά αν το παρατηρήσουμε από μία πιο ευρεία οπτική θα δούμε πως μόνο στα 2 από τα 11 παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα έχει σκοράρει περισσότερους πόντους στο δεύτερο ημίχρονο από αυτούς που πέτυχε στο πρώτο. Δύο παιχνίδια είναι στον… πόντο ή τα καλάθι η διαφορά (μεγαλύτερο σκορ στο 1ο ημίχρονο απ’ ότι στο δεύτερο) αλλά μιλώντας γενικά στα 9 παιχνίδια έχει σκοράρει περισσότερους πόντους στο πρώτο 20άλεπτο της αναμέτρησης απ’ ότι στο 2ο και μάλιστα το σκοράρισμα του έχει φτάσει και τους 52 πόντους, όπως είχε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρεάλ.

Πάμε να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά…

Διαβάστε επίσης

Ούτε το… ταγμένο δεν μπορούν!

Ούτε το… ταγμένο δεν μπορούν!

Σε ένα ματς πόνταραν τόσα χρόνια, αυτό της regular season -γιατί στα πλέι οφ είχε σκούπα και πούλμαν- αλλά πάει κι αυτό. Λείψανε τα τρία ποιοτικά λεπτά του Παπαπέτρου και οι ανάσες που δίνει στον Θανάση.

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 11)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 11)

Ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την ΤΣΣΚΑ να γνωρίζει την 2η ήττα της- καθώς ηττήθηκε στην Μπασκόνια με 76-73- και να υποχωρεί στο 9-2.

Με την Εφές είναι… «τελικός»

Με την Εφές είναι… «τελικός»

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις, το παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ με την Εφές – ημέρα που παίζει αργότερα και ο Ολυμπιακός με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη- είναι «τελικός»!