Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιβάλλεται να ανακάμψουμε»

«Επιβάλλεται να ανακάμψουμε»
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 18:40

Την επιστροφή στις νίκες και την ανάκαμψη έθεσε ως πρώτους στόχους ο Αξέλ Τουπάν για τη συνέχεια. Ο Γάλλος φόργουορντ, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, εξήγησε πώς οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν τώρα μόνο το ματς με το Ρέθυμνο. Θέλουν εκεί τη νίκη και μετά θα ασχοληθούν με την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας κόντρα στην Εφές, την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Με τον Γάλλο φόργουορντ να σχολιάζει: «Καλησπέρα! Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, αλλά και για εμένα προσωπικά. Στενοχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να παίξω στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμένα, αλλά και για την ομάδα μου.

Η Ζαλγκίρις μου έδειξε πολύ αγάπη και σεβασμό και το εκτιμώ πολύ. Ήταν όμορφο που είδα ξανά οικεία πρόσωπα , όμως, πραγματικά εύχομαι να είχαμε φύγει νικητές από το Κάουνας. Δυστυχώς, παρά το καλό ξεκίνημα δεν τα καταφέραμε και τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να ανακάμψουμε.

Αύριο θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας το Ρέθυμνο με στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες και μετά να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Το Ρέθυμνο βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, είναι, όμως, μια ομάδα με δυνατότητες και θα ήταν μεγάλο λάθος να την υποτιμήσουμε.

Όσον αφορά στην κατάστασή μου και τον τραυματισμό μου, πραγματικά ελπίζω να αγωνιστώ κόντρα στο Ρέθυμνο. Μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας καταβάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση το δυνατό συντομότερο και ελπίζω αυτό να γίνει αύριο».

Διαβάστε επίσης

Όλα ανοικτά με Τουπάν

Όλα ανοικτά με Τουπάν

Την Κυριακή, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, θα αποφασίσει ο Ντέιβιντ Μπλατ αν θα χρησιμοποιήσει τον Γάλλο φόργουορντ κόντρα στο Ρέθυμνο.

Αποδείξεις εδώ και τώρα!

Αποδείξεις εδώ και τώρα!

Το ματς με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ (17:00, CS4, live στο gavros.gr) είναι η ευκαιρία των «ερυθρολεύκων» να βγάλουν αντίδραση.

Γράφει ιστορία ο Μιλουτίνοφ!

Γράφει ιστορία ο Μιλουτίνοφ!

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού στο ματς με το Ρέθυμνο θα φτάσει τα 100 ματς στην Α1 και θα γίνει ο 4ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Θρύλου που τα καταφέρνει.

Μονόδρομος η νίκη με Εφές

Μονόδρομος η νίκη με Εφές

Το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης (13/12) αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με τη βοήθεια του κόσμου του θα πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη.