Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Περιμέναμε το δυναμικό come back του Ολυμπιακού»

«Περιμέναμε το δυναμικό come back του Ολυμπιακού»
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 19:29
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πιο ανταγωνιστικό θα ήθελε το Ρέθυμνο ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας ανέφερε μετά το ματς του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, στη συνέντευξη Τύπου πως «συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι για να κάνει ένα δυναμικό come back μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Ζιάγκος ανέφερε: «Θα θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αυτός ήταν ο στόχος. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, όπως οι δεύτερες ευκαιρίες, τον αιφνιδιασμό, το «πικ εν ρολ»… Κάποια κομμάτια και κατά διαστήματα ήμασταν σχετικά αποτελεσματικοί, τηρουμένων των αναλογιών.

Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε κατηγορίες στατιστικής αν δείτε. Μεγάλη διαφορά είναι αυτό το 34% που είχαμε εμείς στα σουτ εντός παιδιάς με το οποίο σούταρε σήμερα η ομάδα μας. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

«Μας είχε λείψει ο Τουπάν»

«Μας είχε λείψει ο Τουπάν»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μιλώντας μετά το ματς με το Ρέθυμνο στάθηκε στην καλή απόδοση όλων των παικτών του, αλλά και στην «επιστροφή» του Αξέλ Τουπάν.