Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα σε συνάρτηση με το Κύπελλο

Το πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα σε συνάρτηση με το Κύπελλο
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 18:17

Η κληρωτίδα της ΕΟΚ έβγαλε ημιτελικό στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να καλείται να «ανέβει» για 3η φορά στο ΟΑΚΑ και να αγωνιστεί απέναντι στους «πράσινους» στις 13 Φεβρουαρίου. Σε τι συνάρτηση μπαίνει όμως αυτός ο αγώνας σε σχέση με τις άλλες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού;

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προέρχονται από ταξίδι στο Τελ Αβίβ και παιχνίδι με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (7 Φεβρουαρίου) ενώ ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, θα έχει πάει στην Κωνσταντινούπολη (8 Φεβρουαρίου) για να παίξει με τη Φενέρμπαχτσε.

Μετά τον ημιτελικό της 13ης Φεβρουαρίου, όποια ομάδα προκριθεί, θα έχει στις 17 του μηνός (μετά από 4 ημέρες δηλαδή) ταξίδι στη Κρήτη για τον τελικό του Κυπέλλου στα «Δύο Αοράκια» (σ.σ. Κύμη-ΠΑΟΚ τα άλλο ζευγάρι) ενώ στις 21 του μηνός, ο Ολυμπιακός έχει νέο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με την Εφές, ενώ ο Παναθηναϊκός στις 22/02 θα περιμένει την Κίμκι στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

«All One Team»

«All One Team»

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε πως αυτή η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στην ONE Team και ο Ολυμπιακός ως βασικός φορέας του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, δημιούργησε βίντεο με την ομάδα να είναι ενωμένη.