Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση»

«Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση»
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 - 11:41

Η κλήρωση έφερε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο του Ολυμπιακού, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Με το ματς να διεξάγεται στις 13 Φεβρουαρίου 2019, στο ΟΑΚΑ. Ο κόουτς Μπλατ έκανε δηλώσεις στη σελίδα της ομοσπονδίας για την κλήρωση και το ματς αυτό που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» μετά από δύο μήνες. Με τον «ερυθρόλευκο» τεχνικό να εξηγεί πώς στόχος είναι η πρόκριση και πώς οι παίκτες του θα δώσουν το 100%.

Ο προπονητής του Θρύλου υπογράμμισε: «Σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και φιλόδοξες. Όλες θέλουν να πετύχουν το μάξιμουμ, το ίδιο και εμείς. Στα ημιτελικά θα τεθούμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε άλλο από μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου».

Συνέχισε, τονίζοντας: «Μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, απέχουμε κάποιους μήνες και πολλά μπορεί να συμβούν στο διάστημα αυτό σχετικά με την εξέλιξη των ομάδων και την κατάσταση που θα βρίσκονται. Αλλά άσχετα από όλα αυτά, θα είναι σίγουρα μια αναμέτρηση υψηλότατου επιπέδου, στην οποία θα δώσουμε το 100% μας».

Διαβάστε επίσης

Ανέβασαν ρυθμούς για Εφές

Ανέβασαν ρυθμούς για Εφές

Ο κόουτς Μπλατ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, το απουσιολόγιο άδειασε και για πρώτη μπορεί και δουλεύει με όλα τα «εργαλεία» στα χέρια του.

Δεν το χάνει κανείς!

Δεν το χάνει κανείς!

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για το ματς με την Εφές.