Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάθε νίκη σε ανεβάζει στη βαθμολογία»

«Κάθε νίκη σε ανεβάζει στη βαθμολογία»
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 14:46

Την Εφές αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ. Ο Ντέιβιντ Μπλατ στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη media day πριν τις αναμετρήσεις τόνισε ότι ο Θρύλος θα παίξει για τη νίκη καθώς κάθε θετικό αποτέλεσμα σε ανεβάζει στη βαθμολογία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μεταγραφικά ζητήματα των Πειραιωτών.

«Η Εφές είναι μια ομάδα που έχει δείξει την ποιότητά της, έχει βαθύ και ταλαντούχο ρόστερ, έχει πολύ καλό προπονητή και παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Έχουμε όμως και εμείς ποιότητα και πρέπει να το βγάλουμε στο παρκέ. Ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά μπροστά στους φιλάθλους μας και μαζί με εκείνους και με τον ενθουσιασμό τους να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο της απόδοσής μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για την άμυνα απέναντι στην Εφές: «Όπως είπα έχουν βαθύ ρόστερ και πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Είναι μια πρόκληση για εμάς και θα πρέπει να αμυνθούμε ως ομάδα σε πολλά διαφορετικά επίπεδα προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που ζητάμε».

Για την δήλωση του Αταμάν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την Ευρωλίγκα σχολίασε: «Ο Αταμάν είναι ένας πολύ καλός και έξυπνος προπονητής. Πάντα βρίσκει κάτι έξυπνο να πει. Αν πράγματι είπε κάτι τέτοιο είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τον κόσμο: «Ελπίζω πως θα έρθει μαζικά και με τον ενθουσιασμό και την ενέργειά του θα μας ωθήσει στη νίκη. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε εμείς καλά, γιατί αν το κάνουμε αυτό, τότε θα μας βοηθήσει και ο κόσμος με ακόμα περισσότερη ενέργεια».

Για το αν το παιχνίδι κόντρα στην Εφές είναι κομβικό για το πλεονέκτημα έδρας: «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε τόσο νωρίς για αυτό. Θέλω να μιλήσω ειλικρινά, οπότε θα πω ότι κάθε νίκη σε φέρνει πιο κοντά στο πλεονέκτημα».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν τραυματία: «Είναι η πρώτη φορά που σε αγώνα της Ευρωλίγκα θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας οπότε αυτό είναι κάτι πολύ θετικό και ελπίζω να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας».

Για τα μεταγραφικά: «Είμαστε πάντα σε εγρήγορση και ενημερωνόμαστε για το τι γίνεται στην αγορά. Προς το παρών δεν υπάρχει κάτι νεότερο».

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος και πλήρης για Εφές!

Έτοιμος και πλήρης για Εφές!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε, δίχως προβλήματα, την προετοιμασία του για τον «τελικό» με την Εφές, την Πέμπτη (18:45) στο ΣΕΦ.

«Κλειδί η άμυνα»

«Κλειδί η άμυνα»

Στην αμυντική προσήλωση της ομάδας του, στο παιχνίδι απέναντι στην Αναντολού Εφές, στάθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.